UPDATE per 25 januari 2022:

Leerlingen uit het voortgezet onderwijs hoeven na contact met een besmet persoon niet in quarantaine als ze geen klachten hebben. Met een dagelijkse negatieve zelftest kunnen ze de lessen blijven volgen. 

Wat blijft wel: 

  • Thuisblijven bij klachten en positieve testuitslagen; bij positieve test voor 7 dagen
  • Ziekmelden bij de receptie op 023-5403417

Basismaatregelen
De bekende basismaatregelen als handen wassen en zorgen voor voldoende frisse lucht worden nageleefd. Er staan in de lokalen en op verschillende plekken in de gemeenschappelijke ruimtes handgel.

Mondkapje
Binnen de gebouwen is het dragen van mondkapjes in de openbare ruimtes verplicht. In de lokalen hoeven leerlingen geen mondkapjes te dragen. Heeft een leerling geen mondkapje bij zich, dan kan de leerling er een kopen voor een euro; de opbrengst schenken we aan een goed doel.

Zelftesten
Alle medewerkers en leerlingen krijgen het advies om zichzelf twee keer per week te testen met een zelftest. Indien gewenst, kunnen leerlingen per week ook testen bij de receptie ophalen. Het is nadrukkelijk niet de bedoeling om zelftesten op school af te nemen.

Koor
We mogen weer zingen met elkaar. De lessen koorzang zullen vanaf maandag 31 januari weer worden opgestart in de middenbouw. In de bovenbouw continueren we de huidige situatie omdat de lessen sowieso zouden stoppen in februari en dan zouden worden afgesloten met een grootse kooruitvoering in de Philharmonie. Deze uitvoering kan helaas niet doorgaan bij gebrek aan oefenmomenten. We zijn in overleg met de koordocenten om te kijken wat wel mogelijk is en denken aan een optreden in ons nieuwe gebouw. Hierover later meer. 

Pauzetijden
De pauzetijden zijn weer normaal volgens rooster.

Informatie van de GGD:

download hier de laatste informatie over Quarantaine en Isolatie van de GGD.

download hier de beslisboom december 2021 voor het Voortgezet Onderwijs.