Wij zijn het Rudolf Steiner College

De Haarlemse vrijeschool voor vwo, havo en mavo. Behalve een volwaardig diploma geven we onze leerlingen graag meer mee. We willen ze persoonlijk inspireren om al het mogelijke uit zichzelf te halen. Voor ons gaat het om intellectuele ontwikkeling én om de sociale en creatieve ontplooiing. Eenvoudigweg omdat het leven meer biedt dan alleen de verplichte lesstof.

Aanmelden nieuwsbrief

Nieuwbouw

Ons nieuwe gebouw aan de Belgiëlaan is per 12 januari 2022 in gebruik genomen! Om dit te vieren kregen alle leerlingen een traktatie aan een van de food-trucks, die ons schoolplein voor deze gelegenheid kwamen bezoeken. Leerlingen en docenten zijn overwegend zeer positief over dit prachtige gebouw, dat niet alleen nieuw, licht en ruim is maar ook bijzondere details heeft als een plantenmuur, dakterrassen en glaskunst ramen. De bovenbouw leerlingen volgen hun lessen voornamelijk in het nieuwe gebouw. De middenbouw leerlingen hebben nu een fijne plek gekregen op de Engelandlaan.


Onze leerlingen aan het woord:

Curabitur ligula sapien, tincidunt non, euismod vitae, posuere imperdiet, leo. Maecenas malesuada. Praesent congue erat at massa. Sed cursus turpis vitae tortor !

Maaike Aloserij

Aenean posuere, tortor sed cursus feugiat, nunc augue blandit nunc, eu sollicitudin urna dolor sagittis lacus. Donec elit libero, sodales nec, volutpat a, suscipit non turpis!

Femke Aloserij

Ontdek het Rudolf Steiner College